busigjennifer


Ibland vill man bara busa när inte någon ser, och nu vart offret syrran.. haha puss på dig issa.

HAHAHAH

hahah skön snubbe.com HAHAHA

Mongo

säg hej till min kyckling, han heter Mongo :) i made him my self!

Nya koften

kofta från
Hm- 199kr
är hunnngrrrrrrrrig vill ha fööööööööda!

hemma bra men sängen bäst

idol en måndag kväll, riktigt mysigt. Blir så sugen på att söka, har alltid tyckt det är kul med att sjunga och det skulle vara intressant att se hur långt man går. Han springa lite på stan efter skolan. Handlade en sjukt fint enkel kofta! Ni får se den senare, puss


har aldrig varit tröttare.

Min dag har verkligen vart fart fylld, saker man skulle göra saker som man inte fick glömma etc. Men jag tycker det har vart trevligt i alla fall! Har köpt några saker som jag kommer visa upp i bloggen imorgon eller lite senare. Hoppas er lördag har varit bäst!
Riktigt snygg sminkning, i like it! Rött läppstift (det var ännu rödare innan)
och svart sotning. Tyckte ni det vart bra? :)

Nu idol

Olle come on now!

styles!

Prövade olika frisyrer! Ganska kul faktiskt hur man kan leka med håret.
Lite Rihanna look.
Kort och enkelt!
Mitt vanlig hår!
Vilken stil var snyggast enligt er?

måste P-l-u-g-g-a

buhu tråkigt som attans.

new in

Det vart stan med Mimmi idag, jag skulle testa kläder från affären Soonyours, för eventet EGO som är nu i helgen. Ska gå modell där det var därför som det behövdes testas kläder. Men sen skulle vi sola men nejnej växelautomaten funkade inte, så det blev inge för mig. Men fick med mig den här tunikan från Åhlens.

Tunika - 349kr Åhlens

juste!

visst var 'tub toppen' eller vad man ska kalla den söt!? Jag tycker den i alla fall var det, men tråkigt nog så blir det ganska dåliga bilder med tanke på att jag använder webbcamen oftast. Men man ser ju i alla fall hur den ser ut. Men nu blir det att kolla vidare lite på internet och senare åka till hummelsta, där jag ska sitta barnvakt. Tråkigt men pengar är ju alltid pengar right?

Fridagrahn

Jag har pratat om henne förut, men den här tjejens blogg är den första som jag absolut följer. Den har alltid verkligen. www.fridagrahn.com där hittar ni henne! Alltid kul att dela med sig vart ens insperation kommer ifrån, och där har ni mitt.

pink

nååå?

IKEA

kom nyss hem från ikea, handlade en bänk till tven osv.. åt lite där faktikst riktigt go köttbulle tallrik för 'myce myce billigt' som min pappa alltid säger. Yeah sen vart det ju att montera, gallet bra gick det faktiskt!

Steg 1 Öppna förpackningen med ni vill inte veta vad som är spillt på!


steg 2 läs instruktionerna


steg 3 börja montera


and done!


myche fint myche fint. Mycket enklare skrivet än gjort kan jag ju bara säga.

insperation



Har varit och jobbat på bongården med Mimmi och Issa, men måste ju tjäna lite kosing eller? Men trött som attans alltså. Allt val som går på tv är så grymt tråkigt, men jag hoppas någon bra vinner! Men slut med politik snack är inte min grej.  Men imorgon är det Måndag så måste snart ta och lägga mig, men hinner kanske skriva något mer här men vi får se.
puss puss

VART är min mobil

När man behöver den, åh ligger säkert urladdad någonstans i det här stökiga huset för alla min kläder ligger utspridda! Så går det när man ej har en garderob för tillfället. Men det blir det första att investera till det här nya rummet!
pusspuss

Morning

Nja, inte riktigt va!? Klockan är banne mig halv fyra jag måste komma ut lite. Måste ta och äta någonting.. någon som är sugen på doken? Ska höra med lite folk som se om jag kan få någon till donken!

Blue

Snygg skjorta från Åhlens! Men vill ha den i brun, fanns massa andra snygga kläder där men hitta dem inte på internet shoppingen så det blev inga bilder!

DONE!

Nu är vi klara med att ha målat rummet, det är därför jag inte har kunnat bloggat så mycket den här veckan som ni kanske har märkt. Är nöjd över resultatet i alla fall, vitt är liksom stil rent och fräscht. Har tyvärr ingen bild hur det såg ut innan :/ Men det var brunt typ, och då var det mina föräldrars rum. Men nu är det mitt och min systers så nu börjat det bli att designa istället så kanske bli mycket snack om det på bloggen så ni vet!
mohahahah

Visste ni att..

Rubriken: Modell för en kväll med EGO

Att det går nu att läsa mer om eventet EGO i Ena-Håbo Tidningen, på sidan 24. Så om ni har fått nr 37 med Ena-håbo så tycker jag att ni ska ta er en titt! För det är kommer bli en riktigt trevlig kväll för oss brudar! Så kom igen släng på er den snygga klänningen som hänger i garderoben som du knappt använt, och kom ner till Joar Blå  den 25 september,  200 stycken biljetter finns ute i dessa butiker;
Ecce Femina, Marina Design, Soon Yours, Valja Mi, A Wear, Din Väska, Mian Scrap & Design, Pricey och Flora Blomsterhandel.
Biljetterna kostar 250:-/styck.
Hoppas vi syns där!

Står i mina nya sköna jeans

Brukar faktiskt inte köpa jeans men nu vart det ett par, riktigt snygga faktiskt.
jeans - 299 Lindex
Tröja - 199 Gina tricot

Längtar

Måste skaffa en kamera nu! nunununnunu men nu blir det kolla på Lookbook.nu för mer insperation

cutis


Solning

Har vart på stan med Mimmi och solat lite, den lilla bruna färgen från i sommras börjar försvinna med det vill jag ju inte. Har just bjudigt hit Bella för lite middag men vi får se om hon kan bestämma sig för att komma eller inte!
OUTFIT

t-shirt - London primarket
Thights - Hm
Armband - lite var och här..


Time

Tiden bara rinner ur händerna på mig. Har nu ingen tid för bloggen men hinner slänga in två outfits från Lookbook.nu!

Nu vill jag att ni skriver vilken stil ni helst håller er till!




beeeeedtime!

Blev så att jag stannade kvar efter skolan hos bella. Där vart det deras goda pannkakor och sedan en trask över till kyrkan för vi trodde att vi hade sångövning men det hade vi visst inte.. men jag känner mig trött, sliten och allt möjligt så nu blir det sängen!


Varma mackor

Nu blir det att ta en varm macka!

Bilderna är typ tagen för två år sen..



omg jätte söta bilder.


hemma

Sitter nu i min nya klänning som kom hem till mig igår. Riktigt snygg faktiskt..

Min dag idag.

Härligt, fyller år idag så nu blir det att bara njuta.
Kanske känner ni någon annan som också fyller år?
jag för ett år sen, herrgud vad tiden går snabbt!

Njuta av sista dagen som fjortis

Nu blir det att äta lite gosaker och checka film, men min halvt friska bror and halva familjen.
Ska bli skönt att plussa på en siffra till på åldern imorgon!

home

Har vart på akademiska med min bror. Har suttit där flera timmar nu så det är skönt att komma hem och få äta sig mätt, för har inte ätigt något på heldagen ;/  Men nu är jag här igen, så förlåt för inget bloggande men nu vet ni alla fall varför.
hugs and kissies // jennifer

Ego!

Hej alla goa flickor och damer! Den 25 september så kommer det att hållas ett event här i Enköping för bara oss tjejer! Vi kommer ha en trevlig kväll tillsammans med Liveband, modevisning m.m
Det finns mer information på facebook så ta sök på EGO så finns det information där! Vid värsta fall så kan ni höra av er till mig
Hoppas jag träffar er där.
Love jenn

JIIIIPIP

Åhhh fatta glad jag vart nu eller!? snackade nyss med pappa och han berättade en sak för mig..
Men vill hålla det hemligt så avslöjar ingenting före den hamnat i brevlådan! :)

Kids


Nu är barnen borta som jag satt barnvakt till, lite smått skönt faktiskt. Men jag handskas ganska bra med barn!
Om ni inte visste det, men har njutit av min första kladdkaka som smakat bra :O Jag är inte så grym på att baka men men. Har lust att ta en powernap ciao

insperation


hair

Sitter nu med hårinpackning in the hair. Mitt hår är riktigt slitet jag är trött på det så det fick bli så idag. 
Man ser så sjukt fräch ut!
Har ni haft en bra dag då?
hugs and kisses // jennifer

RSS 2.0