Halloween

Vart stan och köpte skjorta och rött nagellack. Så vad ska jag göra med detta då för att få en riktigt cool halloween outfit?
I know what to dooo, gör du?

Plugga plugga


blä

skulle plugga men nejnej glömde självklart bort att ta med mig böckerna!

Västerås idag

vill ni veta mer om plaggen?
kommentera så svarar jag

Kände inte er så bra, men saknar er ändå.


Klockan är halv 10

och jag sitter barnvakt igen. Inget fel med det, ganska bra faktikst. För man vill ju alltid ha lite extra i plånboken. Går dagen spenderades med Matilda josefine josefin josefine Ebba och petra. Vi hade det ganska mysigt faktikst, fast jag var helt genom frysen när jag kom hem. Så får se vad som händer den här dagen då. Jag har inget mer planerat än att vara kvar här till fyra. Hör av er! puss



Just ja

Det vart att sola solarium innan jag åkta hem, kände att jag behövde få lite färg i alla fall. Hade ett värde kort 50 kr sedan hade jag bara 20 löst så vart inte så lång tid. Matilda och jag åt ju upp dem pengarna -.-



snygg brud förresten :(

yeah

Ska se.. min dag har vart bra idag :) Har inget att klaga på idag (som jag skrev på fejjan) Bara en helt vanlig dag. Har inte någon som ibland, när man går till skolan gör sin sak och sedan går hem? Aja jag hade en sån i alla fall.


fy skäms

har inte bloggat något under hela helgen! fy fy fy jennifer. Nej men har nog haft tiden men inget att blogga om ;)  men bry bry bry. Jag kom nyss hem för skulle ha sångövning men det var inte våran tur. Men fick spendera lite mer tid med Bella som jag har saknat så :D hihi aja hade Hk-prov idag ;o typ 32 frågor och jag pluggade lite innan så ig- på mig va? nej då.. men hoppas på ett g i alla fall.

Friday im in love

Hejhej! snabbt inlägg..
skola/ hem / vet inte vad jag ska göra / sova /  care / ignore!
Kanske bara blir en chilldag vi får se.. men vi hörs väl mera senare puss!

känner mig lite galen idag



ska vi slåss? :)

nej nej och NEJ!



Jag brukar inte hissa och dissa, men seriöst nu fick jag bara lov att dissa 'programet' (eller vad man vill kalla det) förkväll. Jag tycker det är totalt suger och att det inte ens gör något intressant där. Nej det bara slösar på tv4s tid och sen har jag bara fyran på min tv så har inte lust att sitta och kolla på det där skit saken!


Den här låten är faktiskt fin.


Det är bara äckligt.

Att hänga sig live, det är ju bara för mycket. Vad vill han få ut av det hela? En reaktion eller? Tycker det är överdrivet och bara äckligt. Som tur såg jag det inte och tänker heller inte se på videon.. kommer bara må dåligt över det, är en ganska känslig person av mig som man ibland inte märker. Men jag hoppas att han mår bra nu vart han är, men det gäller inte bara han utom alla människor som dör varje dag!

movie

ja filmfilmfilm försöker få ur folk film tips med verkar inte gå så bra, 'eh jag vet inte' är det vanligaste svaret -.- Visst är det söndagar som är slappdag? Fast jag tycker det är ganska drygt att bara sitta här hemma, så får ta och hitta på något så snabbt som möjligt när jag får lämna huset. Men sitter och lyssnar lite på gammla favoriten Jennifer Brown, älskar låten Tuesday afternoon. Det var den låten jag alltid lyssnade på när jag hade henns skiva.



Lookbook.nu

martinmorgon

Morningmorning, ganska tidigt nu klockan är banne mig halv elva, Jag som brukar vakna typ ett, men det gör typ alla tonårningar. Det vart ganska sent igår, Klockan var typ halv tre när jag la mig, längesen jag somnade så sent, jag har typ blivit en gammal gumma som lägger mig tidigt. Men snart jag är jag på bena igen.


Hemma,

Det vart fest hos Emil så var där hela kvällen, GRATTIS TILL DIG EMIL 18 ÅR! Inte dålig asså. Men känner mig lite skev, godnatt! :)

stressad.

över ingenting nästan, men det känns bara som en sånn dag man ska vara stressad :O  det suger.. men så vad händer ikväll då? Fest? Eller bara chill kväll hemma med bruden eller pojken?

Känner mig sååå frääääääch

eller inte, ryssbo sög så jag åkte hem... jag fick nästan göra allt själv så sjukt irreterande. Jag är genomblöt kall och hur smutsig som helst, jag såg ut som skogtruken med kvistar i håret. så nu blir det en lååååååååång varm dusch.




Montera

en gaderob... wieee not, men det måste ju göras :)

Me like

till ett par ljusa slitna jeans, urläckert!

Do you?

Färgat håret :)

lite ovanligt, men det funkar väl..

Fem saker ni säkert inte visste om mig

Jag pratar med mig själv ganska ofta.
jag gillar inte att duscha.
Jag är troende kristen
Jag vill ha det snyggt och rent, men är för lat för att städa
Om jag fick gifta mig med en svensk kändis, skulle det varit Salem al Fakir

gaytja

´Har just kommit från kyrkan, sjöng i lovsången så spenaderade morgonen där. Mamma och pappa har ju vart på kryssningen till Findland så det kom hem idag då, så vart ganska mycket godis hemma. MUUUUMS säger jag bara...



wioho

sitter lite med elgitarren och spelar lite. puss


Lampa

Juste vart en ny lampa till rummet, men det blir det första att skriva lite om imorgon! Ciao

Rambo!

haha inte för att jag tycker om den filmen, utom det är den som går på tv just nu. Och har bara fyrans kanal typ, har  ungefär just kommit hem från en kompis hade det ganska mysigt där! :) Men ska försöka värma upp mig är helt genom frysen buhu.. natti

RSS 2.0