sorry!!

tråkiga saker har hänt. skriver när jag finner lust.

Life is good!



 Åh förresten glömde berätta allt är bokat och klart nu! Åker till Mallorca vecka 33 med syster och Mami. Det kommer bli as skönt att bara resa tillsammans och bara ta det lugnt. Så ska spendera en hel vecka på playan och helt enkelt ta det lugnt och skönt. Åh vill bara åka nuuuu!!!!!!
.
visst ser det härligt ut ;)? 

Utkast: Jul. 20, 2012

Sitter nu och kollar på film helt ensam. Pojken gör något helt annat och jag har ingen aning vem ska ska ringa. Gissar på att det blir bara mitt eget sällskap för ikväll. Det verkar behövas faktiskt, i alla fall efter två dagar med hel tokiga killar. Har tyvärr inga bilder från dagarna i Mariefred!! Men hade inga batterier på mobilen. Men här sitter jag bränd som en räka och dricker min cola! Ska fortsätta kolla på min favorit film. Bye bye.

Martin morning!



 Helllluuu.. sitter nu hos min pojkvän som är för tillfället ute och staplar ved haha. Tror inte killarna tyckte det var kvinnogöra och därför tog de ej sin tid för att fråga mig om jag kunde hjälpa till. Men idag är det lite halvt taskigt väder, det som är bra är väl att det inte regnar. Så ett plus poäng där. Nej men idag så tänkte jag Martin och några vänner till oss åka ner till hans sommarstuga. Tänkte bada, fiska, åka båt och mycket mera alltså helt enkelt njuta av den svenska sommaren. Jag hoppas att ni läsare också tar er tid bara för att njuda ibland och inte  jobba/plugga eller vad som helst som kan påverka eran hälsa. Ciao!!!
 
.

Some good thé!



 Världens godaste Thé från min synvinkel, det är smak av Chi Latte!! Jag och syrran älskar verkligen kall Chai Latte och därför var detta Thé helt perfekt. Blir mycket billigare också än om man skulle gå ut varje dag och köpa en kopp. Men nu är jag hemma i alla fall  ifrån min pojkvänn. Jag hade inte träffat honom på en vecka på grund av att han har varit på öland med sina killkompisar. Så vi har spenderat lite tid med varandra. Åkte först till Joel och där var i en snabbis för att sedan åker vidare till Robin som fortfarande låg i sängen klockan 3 (?) värre än mig faktiskt. Vi åkte ner till greken i bålsta och de käkade mat. Själv så köpte jag ingenting för att jag inte var så jättehungrig. Men blev sedan att stressa till jobbet, som tur var skjutsade Martin mig och jag hann då i tid! Men självklart så hade strömmen gått på McDonalt´s  så ingenting funknade. Så vi som jobbade där fick bara ta det lugnt i ungefär en halvtimme sedan funkade strömmen igen. En lugn dag men ändå inte.
 
.

new newy bag



 Njaa ny och ny men ganska ny! Hittade den på reahörna på ginatricot.. 149 kr bara!!!! Hur snygg väska som helst alltså. Jag älskade den dirket (jag köpter inte saker jag inte älskar) haha det låter lite fånigt. Men har ni aldrig varit med om det där att man tycker om den, men inte tillräckligt mycket? Men man köper den ändå. Sen när man väl kommer hem så använder man den inte. Man ångrar sig alltså att man köpte den. Sedan så kanske man har tabbat bort kvittot eller blivit en fläck på den, så är man stuck with it! Tips, köp det ni verkligen verkligen tycker om, så inget halvt tveksamt. Så tack och hej!
 

Bra start på dagen!



 Har nu hunnit med att gå på stan med James för att hitta kamoflage kläderna till honom... han och några killkompisar ska ut i skogen och "kriga" haha. Vi hittade ingenting men blev en brun tjocktröja istället. Senare när jag kom hem så gick jag till Wikmans och käkade med världens bästa syster. Det är bara några veckor kvar nu tills vi åker utomlands. Det kommer bli hur skönt som helst.. längtar. Behöver lite sol och bad semester för en gångs skull. Hela denna sommar har jag ju jobbat och inte hunnit med vad man ska göra på sommaren. Humm lite sur faktiskt. 
 
.

Från A-Ö, remember?



 Åh äntligen en lugn stund. Sitter här i lägenheten med min syster, vi har kokat några ägg och lite Te, yummy!
Imorse steg jag upp vid 10 för att senare dyka upp på jobbet vid 11.. det var ett långt pass, ungefär 7 timmar. Så jag är helt slut kan man säga. När jag kom hem så åkte jag till mina föräldrar för att äta middag och bara umgås. Det behöver man verkligen göra då och då! Men nu så tänker jag slänga på mig pyjamasen för att krypa till kojs och sedan få se vad morgondagen har bjuda på! 
Godnatt!!!!
 

Röd kavaj.



 Det som är bra med den är att man både kan använda den till fest och vardag. Jag älskar den kan jag säga i alla fall! Jag hittade den på Rea på Åhléns här i Enköping. 249 istället för 499... förstår ni vilket kap??? Nej jag är  urnöjd i alla fall. Just nu väntar jag på min syster som ska komma hem ifrån en 24-timmars kryssning.                    
Ha en trevlig kväll allihopa!!!
.

Powemeet



 Förra helgen så hade powermeet start igång. Jag hade fått i uppgift att hjälpa till ute på Hälla där så hade en kompis till min Far anordnat en BURN tävling. Vem som helst fick åka dit och burna hur mycket man ville! Det kom jättemycket folk och kollade på och det blev en riktig succsess! Jag tog betalt för korv/kaffe och lite mera. Var ganska mysigt. Sedan så fick jag ju kolla på massa snygga bilar, helt okej fast jag inte riktigt tycker om raggarstuket. Men vissa bilar är riktit snyga alltå!!!
 
.

Oh where you been hiding lately? Where you been latley from the news? Cause we've been fighting lately Oh we've been fighting with the wolves



 

Mariefred.

 I Torsdags så åkte jag till min pojkvänns sommarstuga i Mariefred. Det är världens gulligaste lilla by, jag fick nästan de första sommarkänslorna för i år. Vi åkte ut och fiskade med båten men slutade med att vi fick bli boxerade hem haha. Motorn krånglade så vi fick hjälp med att få hem skutan. Men det var mysigt ändå jag har världens härligaste pojkvän!




Hellu summer, your finally here.



 Första doppet idag i sjön! Jag min syster och hennes vän Linnea åkte till Bredsand och badade lite. Var ju en så sjuk varm dag här i Enköping så fick lov att göra någonting annan än att sitta hemma och kolla runt på internet. Har inte fått min solbränna än... jag är en riktigt blekfis. Ska upp och jobba hela dagen imorgon. Börjar klockan 10 och slutar vi två för att sedan börja jobba två timmar senare och sluta klockan 10.. vet inte riktigt om jag orkar. Men jag tror det kommer vara värt mödan i slutet av augusti när pengarna kommer in på kontot. 
 
.
 

Cityfestivalen

 


 Några få bilder ifrån Cityfestivalen jag var på med min Far och hans vänner. Jag har precis kommit hem från Martin, vi har hämtat Camilla, Jamie och Johanna i Borlänge. Peace & Love tog ju slut idag och därför hade vi fått i uppgift att hämta mina fina vänner. De var slita, bakis och sugna på att åka hem, stackarna har nästan inte duschat något på en hel vecka, sovit på marken och bara levt järnet. Kul för dem, har nu tankar på att åka nästa år men vi får se helt hur det blir med det. Kan säga att jag har spelat in hela dagen på film så kommer nog kanske dyka upp en film... men vi får se.
. Puss Vch mie

RSS 2.0