Smile

Oufit for the day
Tunika - H&M
Linne - Cubus
Armband - unknownd

Hi guys



Sitter nu i skolan och kan inte blogga så mycket mer än att slänge in en outfit från Lookbook.nu

Och karro.. du suger :)

T-shirt

 

Snygg thiiissaart från H&M


natti




LAAAAT

jag som är lite lat nu eller? Det blev ingen promenix för när jag väl kom ner så satt issa och kollade på den nyaste Twilight sagan. Fastnade och här sitter jag med popcorn och läsk. FYFYFYFYFY äsch man är värd lite slapp då och då, ska ändå börja satsa sten hårt på gymmet snart, så då ska ni få se på andra bullar!
kolla min söta gravid mage visst är den söt (a)?

promenix

Blir en promenad nu ciao


Fortfarande sjuk

Det blev att jag åkte till västerås, men det blir inte att jag går ut ikväll mår för dålig för det. Men nu blir det att kolla lite kläder som Jumali och Mobarak köpt i stockholm idag.




Josefines middag från förra helgen!

Västerås

Har nyss kommit hem från staden västerås, spenderade lite tid med papi. Så små handlade vi lite saker som jag tyckte behövdes. Men vi åt också på Jensen's bofhus typ as gott.



vilken av dessa affärer handlar ni helst på?



beverly hills 90210

Det är verkligen favorit serien, har legat och kolla några avsnitt nu.
Men vill ta och gå ut lite, men kommer aldrig orka gå lång, för jag klara knappt att ta mig upp för trappan.
Sen har jag inte sovit något heller :( Men jag blir bättre snart..

Har ni haft en bra dag?


Innan jag lägger mig

så slänger jag in en..

Dagens Male and Female



Enkelt men snyggt..

vet ni vad?

Att spela sjuk är kul men när man väl är det.. då är de inte riktigt skoj. Ligger nu här i mamma och pappas häääärliga stora säng och snörvlar mig och kan knappt svälja. Förkyld och det är ingen höjdare sen så tänkte jag ta och se The last song, men nej nej ljuder på datan funker inte. Dagen bara blir sämre och sämre, men jag fyller år snart! Det får mig att le igen för det blir ett tripp till grönan med bells och kanske fler.

puss


mysigt

Är nu hemma efter att har spenderat lite tid med mamma och pappa, har vart ute och handlat och fixat och trixat. Ska nu bara ta det lungt och försöka göra så att mensvärken går över.. ni killar borde vara lyckliga, för det här suger.


JAG VILL

jag vill! jag vill! jag vill! jag vill! jag bara totalt vill bli en utbytesstuden och flytta till usa ett år! JAG BARA VILL. Det är mitt mål, spara lite casch och jag är där om 60 år -.- jag måste skaffa mig ett jobb.

När jag läste lite ur en tidning och sedan lite på internet, jag fastnade dirrekt.  Det där är verkligen det jag vill, jag vill inget annat. Har verkligen vart min dröm att få gå på någon skola i usa. Nej det är mitt mål, nu har jag verkligen bestämt mig det är dit jag vill. Spelar inte roll om mamma tycker det är mycket fest och mysse hacsh SKA DIT! Kommer inte önska mig några julklappar alla pengar går till att spara dit, herregud det är de här jag vill

Jag på bilden i London Eye.
sedan på piccadilly circus



uschfy

Surt, ska försöka att aldrig ta ett lååååååån. Var.. eller är halvt skylidig min syster 400 spänn och sen när jag väl får pengar så går det till henne! Vet ni hur mycket det sög eller?


bäst hemma

Sitter nu och kollar på pirates of the carbbiean vid världens ände, skönt att komma hem fast man vara har vart en stund hos bella.


Kräftskiva.

Har aldrig i hela mitt liv ätigt en sån där grej! Sen idag när jag väl fick chansen att göra det så kunde jag bara inte äta den, visste inte hur man "skalade" den eller hur man gjorde för att få tag på köttet. Får väl köpa färdiga nästa gång. Men sagan om ringen är på tven måste kolla :O  jag gillar sånna där action filmer, visste ni det?

Fredags natten.

Vaknat upp, jag känner mig lite skev. Igår så var det middag hos Josefine hade jätte trevligt där. Men runt ett drog jag till västerleden där jag mötte min syster och hennes kille, de var fest hos alex så var där ett tag. Men sen var hemfärd, jag och syrran hade besämt att vi skulle gå hem men tim hade en cykel som man kunde sjuktsa två på. Så jag skjutsade tim där bak och issa där fram heeela vägen till haga (Y)


Jennifer hjärta Lady

Lånar bilden av dig Cimon

Har just skickat en kommentar till den kända Cimon Lundberg, som innehöll vilken klocka jag skulle vilja vinna.
Var med och tävla ni också? Ni hittar honom på www.tv6.se/cimon

good luck



Hans klockor från Prydligt! Riktigt snygga faktiskt.

trött

Märkte nu att cd-skivorna som jag lånat skulle tillbaka till bibland idag. Happ och nu är det försent men får fixa det imorgon. Typiskt mig, glömma bort saker och ting. Men nu blir det hoppa i duschen och njuta, behöver koppla av ibland och jag tycker att det är bästa tillfälet att göra det där!


Kasst

Dagen sög, skolan suger, klassen är totalt värdelös och värt att gå till skolan då? Men det är väl bara att bita ihop det är ett år kvar och nu gäller det, betygen måste vara på topp.


That suckt

Slängde en tanke på att det är skola imorgon.. vill inteeeeeee! Men men vad ska man göra? Det gör ingen skillnad om man jag slänger mig på marken och sparkar med fötterna och skriker "jag vill inte" det är något vi alla känner igen eller? Jag börjar faktikst nian så får ta att jag växa upp lite då. Men har ingen lust för det.


En ömnade arm

Men ett leende på läpparna och dagen kan inte gå snett.

galet värre

Nu blir det att åka till hemsjukgrejen och ta spruta! Har faktiskt ingenlust men man måste väl, men nu kom fadern så ciao!

sweet home

Man är tillbaka.. efter cirka tre dagar på hjälmaren. Det tar kol på en, man ska inte åka dit om man inte ska på läger! Man får den känslan att det är läger, men man blir bara besviken att det inte va det. Blää på det sen fick man sitta två timmar och lukta på nått som inte luktade så väldanjsgott. Men det var bara att skruva upp volymen på telen och andas med munnen.  

Ni har väl inte glömt?
 att det är min födelsedag snart..

skitunge

Jag själv tror att jag är hur mogen som helst, men sen är man inte det. Att säga det rakt ut "jag är fjorton år" (femton nästa månad) får det att låta som om jag är någon skitunge. Men det är jue så.. jag är en plutt ute i världen. Jag klagar på mig själv och ba "varför ska du alltid vara så omogen"? men det är ju det jag ska vara, jag är fortfarande liten, time to see that och leva som det. BAJS KISS.. nej jag har inte beställt något. haha omogen?  OM JAG ÄR!



En vanlig dag.



blir att ta en dusch nu, har känt mig så sjuk vidrig på senaste tiden.
Sen när det att välkommna två kameler :)

Engelska boy's

Det vart kyrkan idag, fast jag som inte orkade. Men tyckte jag väl kunde gå har inte vart där på månader.
Men Bella hade tipsat om att det skulle befinna sig fyra Engelska pojkar där. Så tänkte väll att det var lika bra att spana i vilka de var. HUUUUR trevliga som helst, i got ther's facebooks.. så nu blir det att hålla kontakten med
dem! Men sen när jag kommer hem så visar det sig att vi hade fått över ta några klädesplagg från en famlij.
Vad är inte bättre när man kan få kläder man skulle köpa direkt hur affären grattis hem skickad? Lite använda men what ever? As mesigt om man inte kan använda kläder som är begagnade!

puss


Jump

Vem hoppade nästan av stolen när hon får sms? jo jennifer, vart liv rädd.. men nada intressant. Men man måste ju hålla er läsare infomerade or?

Over and over agian

Sitter nu och lyssnar till Salems låt I'm So Happy, kan bara inte sluta lyssna. Låten göra mig glad men texten är väl inte pris värd. Har faktiskt en stor lust att ta min röst och framföra något vacker på skolavslutingen nästa år, med hjälp av denna sång. Kanske kan inte kan sjunga mitt vackraste till låten, men de passar så perfekt till tillfället då och (som sagt) låten gör mig glad. Känns faktiskt i stort sätt bra att starta en ny blogg. Försöker tänka om och ta tag i mitt liv och ge det lite krut. And it feels good.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0