Drar nu till västerås!



 Jag och min far drar nu för att se Takida senare ikväll! Tror nog att jag kommer kolla lite på Kapten Röd som spelar också! Kul att spendera lite tid med min Pappa! Vi ses kanske!
 
.
 
FÖRRESTEN HAR FÅTT HEM MIN KEPA NU!!!!!!!! GLAD TJEJ
 
.
Vad tycker ni? Den passade väldigt bra till min outfit ikväll, men nej. Ikväll har jag inte swag stil! Den kanske hamnar i väskan för att sedan dyka upp senare ikväll! Puss och kram

I can't do everything but i do anything for you.



 Justen glömde helt bort att berätta att jag har beställt hem en keps! Åhhhh är ganska glad just nu, för har alltid velat haft en sådan och nu tog jag tag i det och beställde en! Den blev den här på bilden nedanför, en röd "Los Angels" Dodgers. Den är grön på skärmen under men tror inte att det kommer bli några större problem med det. Men kände att det kommer bli spännande och utforska lite fahsion från (så min kära vän Ahlen skulle säga) SWÄÄÄG sidan. Jag kommer bli så SWÄÄÄG. Btw det skulle han vilja tatuera in på rumpan.. inte så smart idé va ;) ?
 

Jag är helt förvirrad!



verkar som om bloggen har uppdaterat sig lite! Jag blev helt chockad när jag loggade in haha! Nej men hur är det med er!?? Long time no see så att säga, jag vet inte riktigt vad jag har gjort som har tagit mig ifrån bloggandet. Hehe det är dålig av mig! Nej men idag så har jag inte gjort något speciellt, vakande upp och märkte att jag hade fått världens förkylning. Vet inte riktigt vad som har hänt, kan det bero på att jag sprang runt i kläning hela midsommar? Humm någonting jag har att bita i. Nej men ni kan inte förstå hur crazy mina senaste dagar har varit. Midsommarafton var hur rolig som helst, vi var hos min pojkvänn och vi vart väll upp mot 60 pers senare in på natten. Så det blev ju jättetrevligt fast det slutade lite illa. Min pojkvänn hade en vän som vägrade gå och lägga sig. Han sprang runt i huset, åkte rutschbana ner för trappan, han skrek, strechade, höjdemusiken minst 5 gånger när vi väl försökte sova. Jaaa alltså det var helt kaos. Men han ska inte förstöra mina minnen ifrån Midsommaren 2012.
Och igår så stack jag till västerås skulle handla lite smått nya saker. Först åkte jag själv med sedan så hade jag så snäll syster som kom med bussen efter mig. Det helt enkelt suger att man inte har körkort än... men om ungefär 1 år och två månader så står jag där med kortet i handen... hoppas jag.... äsch vi får se. Kommer nog inte vara hela världen om det inte skulle sluta så. Ja men till nutid då, jo jag sitter här och är barnvakt nu... ni vet cashen rullar in! Barnen sover och jag är nöjd! Nej men herregud hur mycket har jag skrivit egentligen? Oj, jag tror att dem flesta inte ens tog sig till denna mening haha.. och för er som gjorde det... grattis!
 
.
 
 

Jag börjar få lite panik, vet inte vad jag ska göra i sommar!



Jag har inte planerat ett skit! Det jag ska göra hela sommaren är att jobba det som är skit tråkigt är att de lägger passen med ganska många och små mellan rum så jag får aldrig en riktigt "lång" stund ledigt. Jag kan inte planerat någonting bajs bajs bajs. Känns nästan som mitt hela sommarlov är förstört men jag får hoppas på det bästa! hmmmmm
.

Klassfekke!



Som jag skrev för ett tag så var jag på klassfest för ett tag sedan. Har helt glömt bort att lägga upp bilderna som jag tog under kvällen, men nu gör jag det! Hade en hur kul kväll som helst, kan bara säga att vår klass är hur sköna som helst. Alla verkligen är bra vänner med varandra och därför skapar vi en sådan bra stämning i klassrummet. Åh blir så lyckligt av det när jag bara skriver om det! Hoppas att ni också trivs i eran klass!!!
.

Hej jag är en ledsen tjej som skriver Hej!



Fick nyss reda på att Mumfords & Sons kommer till Peace and Love... tror ni inte att jag är lite avundsjuk eller? Det nya favvo bandet spelar och jag kommer inte vara där och kolla på! Tre av mina närmsta vänner i skolan ska åka dit och jag ska inte med... ni förstår inte hur det känns just nu. Jag kommer få samtal från mina vänner hela veckan lång och det känns som om jag kommer bli så avis att jag kommer klicka dem varje gång. Hehe okej det kanske var lite att ta i men skulle lätt kunna göra det. Nej men ska snart ut och springa! Vi höres puss puss.

My head is killing me.





Let's go and look for some fun honey



Ja, ja, ja jag vet! Har inte uppdaterat på länge och ber om ursäkt för det... men sommarlovet kom som en chock och har bara slösat massa tid. Kommer dock nu slösa massa tid på bloggen för att göra den så intressant nu på sommarlovet som möjligt. Ska vara duktig med kameran denna sommar. Behöver minnas den här sommaren så bra som jag kan..

tjena mitt bena

Sommarlov

Nu drar jag vidare på klassfest! Wiho





Bara två år kvar tills jag får ta detta! Men ett stort grattis till alla studenter som tog detta år. LYCKA TILL!




I got this feeling on the summer day when you were gone. I crashed my car into the bridge. I watched, i let it burn. I threw your sh*t into a bag and pushed it down the stairs. I crashed my car into the bridge. I don’t care, i love it. I don’t care.



Ska nu iväg för att jobba.... hmmm.. funny. Som tur är det bara ett kort pass idag. Från klockan 16 till 19 så det är skönt det! Har faktiskt klippt av ett bar byxor och gjort dem till shorts. Så fixade och trixade lite på det paret så tänker visa er sen. Men imorgon är det studenten så ska dit med Martin och hans vänner. Kommer bli så kul att se alla man känner stå där på flaket och skrika för fulla halsar.. är så glad för deras skull!
.

Det är lika roligt för varje gång hihi.

Det är ju så att pojkvännen min ville gäna sova hos mig inatt. Det är ju alltid lika tevligt när han kommer över för att spendera tid med mig, så det är ingen dålig grej det! Men det finns ett dilemma, min säng är väldigt liten. Den är alltså kanske 90cm i bredd och 200 i längd. Detta är förlitet för två personer och det vet han, men ändå envisas han om att sova i samma säng. Jag som bor här hehe offrar mig inte att sova på madrassen som vi har här. Tyvärr vägrar han också det. Men jag lärt mig ett litet knep, man säger godnatt och så där och sedan börjar man vända oh vrida på sig. Man ligger jättejättejätte nära så att der blir bra svettigt sedan väntar man. Idag stod hjärtat ut en timme, utan täcke,genom svettig och lite grinig. Sedan kom de små orden man ville höra. "älskling ja funderar på att ta fram madrassen" då svarar jag "varför då? Är det varmt?" (lite ironisk som om jag inte förstod varför) Nu så ligger han där på golvet med ett överdrag som täcke. Och här ligger jag i sängen och tänker sova som en kung nu. Hihi godnatt!

Ture story dude.



Älskar dem här små lapparna. Man känner verkligen igen sig när man läser dessa. Jag tror också att det har fått människor att tänkta till eller givit ett rejält skratt ;) Just nu så sitter jag här och väntar på att Martin ska dyka upp ifrån jobbet, vi tänkte gå ut och käka. Det är ju ändå Sveriges Nationaldag idag så lite borde man ju lyxa till det haha. Have a nice day everybody!
.

Longboard fun



Är du inne på min andra sommar som jag har åkt longboard. Det är jätteroligt nu när man ser att det blir bara fler och fler som tar steget och köper sin första. Förra påsken så köpte jag min första och har åkt konstant efter det. Det är typ det härligaste som finns, men man är ju lite små rädd att man ska ramla ;)  Och ja, det har hänt ganska många gånger, men det är bara att ställa sig upp och börja om.
.

We were born to die honey



Tråkig tråkig tråkig dag. Ge mig detta sommarlov jag har väntat på sedan den dag förra tog slut.
.

Varje steg i snart ett år har du alltid funnits bakom för att fånga mig om jag någonsin faller.




Im not shy; i´m holding back my awsomeness so I don´t intimidate you.




Love rings right?




And i'm bleeding and i'm freezing and i crying once again for monday glas, for monday glas.



Jag har redan skrivit det på instagram men måste bara uttrycka mig igen här! Detta är det bästa köpet på bra länge. Det är ett armband från Vera Moda som liknar en sjöstjärna. Det är detaljerat med små pärlor och det är det silver allt, som ni nog kan se ;) Men hur glad som helst, dock glömde ja det hemma hos Martin, ringde honom och bad för mitt liv att inte glömma det och att han skulle skydda det med sitt liv.
.

RSS 2.0