En väldigt fin vän.



.
Det är tråkigt att vi inte ses så ofta med tanke på att du bor i USA. Men de få stunder vi får tillsammans duger gott. Vill bara tacka dig att du ändå är en så bra vän, vackra du!
.

Lite smått ifrån Mallis.



.
Kommer mer bilder sen, men vill bara börja lite smått. En dag som denna är ganska skönt. En helt vanlig onsdag med barnvakt på schemat. Jobbet ringde dock tre gånger och frågade om jag kunde jobba. Men icke sa nicke. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och ändå tjäna lite kosing. Men andra dagar vill man bara jobba på som bara den och få tiden att gå fort. Men usch klockan är halv två borde hoppa i säng. CIAO!                             


 

En fredag hos mig.



.

Han reser sig igen.



.
Jag tillbaka till gamla vanor. Åkte dirrekt till jobbet idag från skolan, i spöregnet. Det sög helt enkelt. Men vad gör man inte för pengar? Sitter nu och kollar på Batman på kanal 6. Det är faktiskt bra, men inte lika bra som den nya! Jag har faktiskt inte någonting viktigt att berätta för er idag. Så tänker lämna er med ett tråkigt godnatt!
 
.

Nu är det roliga över! Dags för en ny termin.



.
Ja rubriken talar ju gott för sig själv egentligen. Har nu varit i hemma från mallorca i tre dagar nu och kan säga att jag redan längtar tillbaka. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Åker till Gran Canaria på höstlovet. Det kommer bli hur bra som helst! Wiho!!!
 
 

RSS 2.0