nu är den heliga timmen inne.


Gah allt känns så stressigt! Här sitter jag med pyjamasen på och det ända jag gjort är att borsta håret. ska va där om TRE TIMMAR! Hur ska det här gå??? Borde kanske bara dra på mig något skönt och lite mascara på. Det lär väl duga? Eller så gör jag allt som jag hade tänkt att göra. Riktigt uppklädd.. jaa vi får se hur det blir med det.
Men jag har egentligen inte tid att sitta här och blogga. Måste göra allt som måste göras! USCH hatar stress.

Inget funnet i västerås... whhaatttt?


Min syster hängde faktiskt med till väster om åsen. Vi trodde att vi skulle finna både klänning och skor till nyår. Men nejnej, jag hittade inte ens ett ynka smycket! Fatta ingenting. Så blev en liten sväng på stan här i Enköping. Hittade då en liten svart klänning. Som nu kommer heta den lilla svarta. Min lilla svarta. Det blir nyårsklänningen. Får piffa till mig med snyggt smink och maffiga smycken. Då blir det nog grymt snyggt. Hittade också ett par örhängen som kanske blir till nyår. Bara 19 kr för dem, vilket kap!
.
.

Imorgon smäller det!


Godmorgon! Har precis vaknat och sitter nu och planerar att åka till västerås. Tänker banne mig göra det helt själv. Någon mer än jag själv som tycker det är skönt att gå på stan själv? Man går dit man själv vill, inget annat. Ska kika ut en nyårsklänning och sedan kanske ett par skor. Dock har jag redan skor så att det räcker. Nut please... im a girl. You can't get i enough of it.
.
.
Sedan ville jag bara be om ursäkt för min dåliga svenska i inlägget under hehe ;) Satt på bussen påväg hem sedan så orkade jag verkligen inte läsa igenom allt. Så jag hoppas du fatta poängen med att min pojkvän var riktigt gullig i alla fall.

bättre pojkvän kan man inte ha!

Sitter nu på bussen påväg hem från min pojkvän! Han gjorde världens gulligaste grej för mig idag. Han ringde mig helt normalt kanske runt 5 tiden. Han undrade vad jag gjorde hur jag mådde och så vidre. Inget mer med det. Berättade också att jag inte hade planerat något idag. Utan jag tänkte stanna hemma och ta det lugnt, känndes som en sån dag. Han sade att han skulle ringa mig sen för att prata lite mer. Jag som inte hade några misstankar fortsatte med det jag höll på med till en halvtimme senare då någon knackar på dörren. Jag låg i vardagsrummet med hörlurar på så hörde knäppt något. Men hörde hur någon steg igenom dörren och jag kikade förvånade mot dörren. Jag trodde att det var min familj som kom hem som under några dagar varit borta. Men icket som icket. Det var en lång man som stod i den mörka öppningen så man inte kunde se vem det var. Jag vart såklart rädd ( har nog kollat på för mycket skräckfilmer) men sedan klickade det. Det var min fina pojkvän som stod där med en pizzakartong i handen. Jag vart alldeles paff. Förväntade mig verkligen inte honom. Jag vart jätteglad över att se honom . Det är den bästa överraskningen någon någonsin gjort för mig hehe. Oj nu fick jag verkligen det här att låta som en saga. När detta hände känndes det som en saga!

Tack världens finaste.



New in.


Älskar färgen på de här skorna. När jag såg demså ville jag ha dem direkt, kärlek vid första ögonkastet hehe.
Hade tänkt att inviga dem idag men nu när jag kollar ut genom fönstret så är vädret inte så kul. Regnet piskar
ner och monligt är det... döööö vädret! Så stannar inne, lägger mig under täcket sätter på en mysig film och tar det lugnt. Ska nog surfa lite på internet för att hitta lite insperation till nyårs outfiten. Oj ni lär tycka att jag är sent ute med att leta en klänning nu. Men jag är tjejen som gör allt i sista minuten. Ingenting händer när jag vet att jag har lång tid på mig. Kommer nog få rusa ut på stan sista timmen innan stängnings dags. Då kommer jag säkert ta det första jag ser och stå där på nyår och ångra mig som attans. Hehe ne då. Blir nog säkert nöjd.
.

And i'm bleeding and i'm freezing and i crying once again for monday glas, for monday glas.


Så sitter man här framför datorn igen(var nära på att skriva 'datan' men då skulle jag fått pisk hehe). Men ville bara berätta att jag älskar min nya skjorta från Cubus. Den blåa färgen passar mig så bra. Blir galet glad över det. Känslan som man får när man själv tycker man är fin eller snygg osv den känslan är nog den bästa. Att man kan uppskatta sitt utseende för en gångs skull.
Nyår snart, ska inte säga att det kommer bli den bästa för det vet man aldrig. Men känner på mig att den kommer börja bra i alla fall. Har ju världens finaste pojkvänn att spendera det nya året med.


Hemma från lite shopping!


Jag åkte till Västerås idag med min syster för att kolla lite på kläder. Dags att spendera pengarna
och alla presentkort man fick! Men handlade inte så jättemycket faktiskt, två av de plaggen ser ni på bilden, men trevligt var det i alla fall. Har inte vart ute och shoppat på jättelänge! Det är bra för att vara jag, förut så fort man fick pengar i fickan så handlade jag alltid upp dem. Men inte längre.. hummm. Men tänkte spendera lite mer pengar imorgon. Jag och min fina pojkvänn Martin ska faktiskt till Kista. Där ska vi shoppa lite och sedan avsluta med bio, MYS!

GOD JUL SÅ HÄR I EFTERHAND

Sitter nu här med tre saker av mina julklappar. Tandblekning, svampbob hörlurar och en ny dator!
Bra nöjd. Ciao


Mr Mando diao marry me?


RSS 2.0