Följ mig på instagram.

@jennenglund
Om ni vill ha lite bättre bild av mitt liv, som ni märker är jag inte världens bästa uppdaterade. Men den dagen kommer då jag kanske skriver sjukt Intressant saker här. Men vet aldrig när man hittar orken för att kunna lägga ner tid och energi. Peace ✌


Sunday

Jaa lika tråkigt att jobba varje gång..


My day!

Ja innan jag kilar in på jobbet för att slita i 4 timmar så tänker jag berätta lite om min "roliga" och "intressanta" dag. Började med att jag på morgonen kl nio fick massor av sms. Efter detta så kunde jag inte somna om och fick därför kliva upp och göra en fantastisk frukost, bacon och ägg. Sedan så mötte jag upp Daniel på stan och vi gick och filade på ett jättemysigt ställe som heter My house. Efter det så lunkade jag runt lite på stan där jag hittade en fantastisk tröja, vin röd med dragkedja i ryggen. Mycket fin, den gick på 349kr på Selma Jansson. Men sedan gick jag upp hit till donken, jag börjar om en kvart så ska nog gå in och byta om. Men har egentligen större lust att sitta kvar här.. Men man kan inte alltid få vad man vill, right?
Snygga Daniel som är så social på fiket.


Laddar lite med kaffe innan jobbet.


black and gold



 
Sprang lite nere på stan och såg detta inne på HM. Fastnade direkt och impulsköpte det, kan sägas att jag är väldigt nöjd. Bara 129 kr, kommer vara jättesnyggt på sena ute kvällar. Speciellt nu när jag åker till Kanarieöarna i slutet av oktober, kan säga att jag är bra taggad! woop woop!
 
.

Sitter nu på donken

Yepp, har precis slutat och jag har suttit här ett tag har typ käkat lite och utnyttjat deras internet. Nice ju :) men idag är det lördag och vad i hela friden ska jag göra?? Jag har ingen rackarns aning, måste väll plugga någon timme, men kom igen det är helg bara två gånger i veckan. Måste banne mig ta vara på den...


Personalfest!!



kom precis hem ifrån skolan, tja dyng blöt tjej här. Men nu ska jag rota runt i gaderoben för att hitta någon outfit för ikväll. För ska dra på personalfest och temat är musikstilar. hmm blir säkert något tråkigt. Har inte haft tid för att planerat något roligt. men jag kanske lägger ut bild på vad det blir för något. ciao!
 

Mallorca del 2



.












Work Work Work Work Work

Hemma ifrån jobbet, tänker lägga mig. Pusshej


Bjöd tjejerna på middag!!

Hade en jättetrevlig kväll med ett par tjej kompisar. Jag bjöd dem på middag och vi bara satt och pratade i timmar. Tiden går verkligen snabbt när man har roligt. Det som är det tråkiga.


Let's go party!!


En torsdags kväll.



Kom precis hem ifrån affären, har handlat inför middagen jag ska ha på lördag. När jag väl var där hade jag ingen aning vad jag skulle köpa. Så jag undrar hur det hela kommer se ut och smaka haha! Gick helt på fantasin. Men jag tror att det löser sig. 
 
.

'hatar att diska'

Ord som Ebba nyss uttalat. Är nu på lunch hos henne där pannkakor står på menyn. Vi ska sedan ta en långpromenad för att få röra lite på fläsket. Så skönt att vara ledig en sån här fin dag. Vi hörs sen, puss!!


'fri som en fågel!' Jo tjena.


Ibland vill jag bara slå dig i huvudet. Med en stol.


And here we go agian.


Fika fika fika!!!

Min fina vän Bella bjöd mig på en födelsedags fika på café wickmans! Så härligt att vi bara kan sitta och bara i flera timmar i sträck, tiden bara flyger iväg när man är med henne. Nu ska ligger jag i sägen och kollar på en film. Är ledig imorgon så skulle kunna hitta på någonting, men vad? Hmm jobbigt..


Och först ut var en av mina bästa vänner Jamie!!!

Blir så sjukt glad när man vaknar upp till alla sms man fått och alla som tagit sin tid och skrivit grattis på Facebook!! Jag tror det här kommer bli en topppppen dag!!!!!!!


Umgåtts med Ebba och Victor!

Jag kom precis hem ifrån en fisketur. Men tyvärr fick vi inga fiskar.. Bättre lycka nästa gång haha. Nu tänker jag bara bädda ner mig i sängen för att sedan mysa framför tv. Imorgon så är det en speciell dag.. Tycker jag i alla fall, vet ni varför?


A big goodnight kiss from me!!


Älskade familj.



Som gjorde en överrasknings fest för mig efter jobbet igår. Blev jättejätteglad! Tack för alla presenter!
.






Jobba jobba jobba...

Ja, klockan är inte så mycket nu men fick ett samtal nyss från jobbet och frågade om jag kanske hade lust att hjälpa till att jobba. Med tanke på vd som hände igår så kände jag mig nästan tvingad att göra det. Så tog ett litet kort pass från 11-14. Så det var inte så farligt. Men nu borde jag ta och stiga upp så att jag hinner göra allt!! Vi hörs!!


Hos oscar!!!



 
ja liter bilder ifrån gårdagen!


 
 

Har nu fått min käraste ägodel för tillfället.

Japp, har fått en iPhone! Så nu kommer jag kunna blogga precis när som helst!!!! Jag är ganska smått överlyckliges och tackar mina föräldrar hjärtligt.


Godmorgon alla goda och glada!

Jag vet inte vad som är problemet med blogg.se idag. Den vägrar att ladda upp mina bilder och lägga ut mina inlägg. Hoppas att det funkar bättre nu. Nej men igår så hade jag en trevlig kväll med många fina vänner hos oscar. Men jag åkte hem ganska tidigt runt halv 12 tror jag, kännde att jag inte orkade vara kvar. Så fick skjuts av victor och ebba till donken först och sedan hem. Idag så ska jag faktiskt ha ett litet "kalas" haha, mina föräldrar ringde mig igår och sa att vi skulle ha ett litet tidigit födelsedagsfirande. För min farmor är här nere i trakterna så det skulle vara kul om hon kunde för en gångs skulle vara med. Så jag gick med på det. Men efter det drar jag vidare till Jane idag som ska ha middag hos henne! Ciao!


 

RSS 2.0